luni, 3 octombrie 2011

CETAS? – Întrebări frecvente

Ce este CETAS?

Centrul de erudiţie al tinerilor în asistenţă socială (CETAS) este o activitate extracurriculară propusă de lectorii catedrei de Asistență Socială (UPSM).

Cine poate participa la ședințele CETAS?

Pot participa toți studenţii UPSM (de la asistență socială și alte specialități) interesaţi de dezvoltarea lor profesională.

Când au loc ședințele CETAS?

Ședințele CETAS au loc de obicei în ultima joi a lunii, ora 14.00.

Unde au loc ședințele CETAS?

Ședințele CETAS au loc de obicei la Universitatea Pedagogică „Ion Creangă”, bl. 2 cab. 53.

Cum au loc ședințele CETAS?

Discuţiile au loc într-un cadru nonformal şi o atmosferă degajată.

Cine vor fi invitați să comunice cu participanții?

La ședințele CETAS sînt invitați să vorbească practicieni în domeniul asistenţei sociale

Pentru ce avem nevoie de participarea la ședințele CETAS?

  1. În urma frecventării cu regularitate a ședințelor CETAS pe parcursul unui an academic, participanții for primi un Certificat de Participare, care va însemna un punct forte pentru CV-ul lor şi o șansă în plus la angajare (se vor admite cel mult 2 absenţe).

  2. Odată ce studentul va deveni membru CETAS, i se va oferi un card CETAS, în baza căruia va avea acces la literatura de specialitate la Catedra Asistenţa Socială (a se vedea pe acest blog lista cărților).

  3. Membrilor CETAS li se va oferi, la cerere, o scrisoare de recomandare pentru facilitarea obţinerii unui loc de practică/ de muncă în domeniul asistenței sociale.

  4. Participanții la ședințele CETAS vor avea ocazia să-și îmbunătățească calificarea profesională într-o echipă cu experienţă internaţională (Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Germania, Canada, SUA etc.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu